Endret: 24 aug 2021     Opprettet: 16 jan 2014

TV & bredbånd fra Telenor

Haugenstua borettslag har Telenor som leverandør av TV og brebåndtjenester.

Haugenstua Borettslag har markedets desidert råeste fiberløsning. Punkt-Til-Punkt FTTH – med 2 fibertråder inn til hver boenhet, hvor den ene benyttes til Bredbåndsleveranse og den andre til TV-leveranse. Ingen konkurranse om kapasiteten, og kvaliteten på TV-leveransen er også helt overlegen. Brukeropplevelsen er også bedre fordi det ikke er noe «ventetid» før en TV-kanal kommer på skjermen, ikke noe «bufring» av IPTV/Web-TV, osv.

TV pakken, inneholder poengbaserte Fast + Valgfri-grunnpakke som inkluderer 14 faste TV-kanaler + 100 poeng som kan benyttes akkurat slik man ønsker selv blant et svært stort univers av innhold og tjenester. Det inkluderer naturligvis service, drift, vedlikehold og leie av T-We Box som i dag. dette gjøres ved å logge inn på mine sider på www.telenor.no.

Telenor doblet hastigheten på bredbånd fra tidligere 10 mbps til 20 mbps i 2021, med mulighet for oppgradering om ønskelig.

Telenor etablerte fibernettkabel til samtlige oppganger fram til postkassene, inklusive sikringsbokser. Nettverkskabelen er nødvendig for å etablere infoskjermer i oppgangene i 2021.

Telenor leverer nye og fremtidsrettede Wifi rutere til alle beboere som ønsker det kostnadfritt.

Ny WIFI-ruter: Beboere som ønsker en ny WIFI-ruter kostnadsfritt må sende e-post til: 81555520@telenor.com med følgende informasjon: 

Eksempel: Haugenstua Borettslag: Ønsker ny Wifi-ruter til Navn: ……….. Adresse: …. Bolignummer: ….(H-nummer) og mobilnummer ………. 

WIFI-ruteren blir tilsendt i posten.

 

For mer informasjon logg inn på mine sider på www.telenor.no