Endret: 14 apr 2018     Opprettet: 16 jan 2014

Canal Digital

Mars 2015:

Informasjon til nye beboere om fibernett fra Canal Digital.

----------

Nye andelseiere bør registrere seg hos Canal Digital kundesender - tel. 915 06090

Haugenstua Borettslag har nå fått installert nytt fiber nett, vi har fått gode tilbakemeldinger fra entreprenøren som har bygget nettet for Canal Digital.

Dette gjør at dere nå har både et kabel nett for de fremmedspråklige kanalene som kommer fra felles paraboler, og ett nytt fibernett for Canal Digital sine TV og bredbåndstjenester.

Avtalen omfatter fortsatt 2Mb internett til alle leiligheter samt ny HD Box til alle som inkluderer fast Grunnpakke på over 30 kanaler samt 15 valgfrie kanaler som den enkelte selv velger blant nærmere 100 kanaler.

Det er også inkludert mailadresse og antivirus i fellesavtalen, informasjon om dette finnes på www.canaldigital.no

Har du fortsatt ikke valgt dine 15 inkluderte tilleggskanaler eller ønsker å endre disse, gjøres dette på «Min side» på www.canaldigital.no

Ønsker man å foreta opptak via den nye dekoderen kan man koble til en harddisk for et opptak, enheten parres da mot dekoderen og man vil kun ville se opptakene som er gjort via dekoderen.

Tilleggstjenester som musikktjenesten WIMP er inkludert og kan benyttes på PC/Mac eller på ny HD Box.

Filmtjenesten GO er også inkludert med markedets største utvalg av filmer og med priser fra kr.19.- pr film

Telefoni

Bredbåndstelefoni kan bestilles for de som ønsker dette fra kr.99.- pr mnd, se www.canaldigital.no for vilkår

Internett

Ønsker den enkelte raskere Internetthastighet en de 2Mb som er inkludert, kan man nå velge mellom følgende rabatterte priser og hastigheter:

  • Bredbånd 25Mb til 269.- pr mnd

  • Bredbånd 50Mb til 349.- pr mnd

  • Bredbånd 100Mb til 449.-pr mnd

Denne kostnaden belastes den enkelte bestiller

T-We

Canal Digital har lansert tilleggstjenesten T-We hvor du er TV sjefen og kan se «hva du vil når du vil». Denne tjenesten har til nå kun vært tilgjengelig for de med opptaksdekoderne ADB5720 og nyeste T-We box ADB5743.

Det er også muligheter for å kjøpe flere dekodere med og uten opptaksmuligheter til rabatterte priser på våre hjemmesider.

Teknisk informasjon

Hvis du opplever dårlige bilder på TV via dekoder på det nye fibernettet skyldes dette ofte bruk av feil type kabel fra TV uttak til dekoder/TV. Man skal benytte den nye trippelskjermede TV kabelen som fulgte med dekoderen, gamle og lange kabler vil svekke TV signalet og man vil kunne oppleve mosaikk i TV bildet.

Har du behov for ny eller en lenger kabel kan dette bestilles på vårt kundesenter på tlf.06090

Mangler du internett via trådløs router, sjekk da signalene ved å koble PC/MAC direkte i datauttaket på vegg for å sjekke om det er signaler.

Er det fortsatt ikke signaler meldes dette inn på tlf.06090.

Siden dette er et fibernett kan vi koble oss direkte mot fibersentralen i din leilighet for å se om den er aktiv.

Filmleie og WIMP på dekoder

Ønsker man å benytte filmleie og WIMP på den nye dekoderen må dekoderen kobles til internett med datakabel, enten via datauttaket på vegg eller via en trådløs router.

Flytting / ny eier av leiligheten

Dekoderen som er utlevert i din leilighet tilhører Canal Digital og leies kollektivt i den avtalen gjort med Haugenstua Borettslag.

Ved flytting skal alt utlevert utstyr stå igjen i leiligheten til den nye eieren som overtar denne, utstyr skal ikke tas med! Dette gjelder også ved flytting internt i borettslaget da dekoderen er koblet opp med den enkelte leilighet i vårt system.

Har du bestilt tilleggstjenester som raskere Internett og programpakker må dette sies opp før flytting for å unngå videre fakturering.

Ny eier av leiligheten må kontakte vårt kundesenter på tlf.06090 slik at utstyret omregistreres til deg som ny eier, vi trenger da fullt navn, adresse, leilighetsnummer, mailadresse og telefon, samt navn på tidligere eier.

Du vil motta en bekreftelse på mail som må bekreftes før tjenestene aktiveres på fibersentralen i leiligheten, i samme brevet vil ditt kundenummer stå og benyttes til å opprette «min side» på våre hjemmesider. På min side kan du administrere ditt abonnement og gjøre alle tilleggs bestillinger som passer deg og dine behov.

Utstyr som ikke omregistreres vil stenges.

Haugenstua Borettslag er nå godt rigget for alt av fremtidens tv og bredbåndstilbud.