Endret: 27 jul 2016     Opprettet: 4 sep 2015

Rehabilitering

REHABILITERING

Rehabilitering av garasjen kom i gang allerede 8. juni.

Vi fikk bekreftelse fra statiker om at det er mulig å parkere biler i 4. etasje. Plassene ble markert og hver enkel leietaker som blir berørt skal få skriftlig informasjon fra styrerommet om hvor de kan parkere. Consolvo har startet med 3. etasje og etasjen måtte tømmes for alle biler, bildekk osv. på slutten av juli. Når 3. etasje er ferdig, begynner Consolvo med 2. etasje og alle biler fra 2.etasje må flyttes til taketasje. Man bruker samme nummer som på sin plass, men med sifre 4 på starten. Når man flytter sin bil, er det viktig å fjerne dekk (og eventuelt andre ting) slik at plassen står helt tom.

Noen beboere glemte å hente sine dekk fra 3. etasje. De er foreløpig oppbevart på Varmesentralen. Alle som har glemt igjen dekk på plan 3 må hente dem hos vaktmester innen 18. september. Avtal gjerne tidspunkt for henting med vaktmester.

Garasjen vil bli totalrehabiltert, med reparert betong, nye porter, nye fasadeflater og nye farger. Alle skal få informasjon om nytt system vedrørende åpning av porter. I 1. etasje vil det bli montert varmekabler i innkjørsel slik at bilene ikke sklir ned i vinter. Det blir installert 2 kameraer per etasje, på hver side av porten. Kameraene skal overvåke kun porter, ikke enkelte plasser. Alle stikkontakter vil bli fjernet, men det blir installert 2 stikkontakter på hver etasje på et markert området, hvor det blir mulig å støvsuge bilen eller bruke drill for å skifte dekk. Siden tilbudet i garasjen blir på denne måten redusert, blir pris på garasjen satt ned til 350 kr pr mnd istedenfor 390 kr (gjelder ikke EL bil plasser). Minner om at dekk er oppbevart på eget ansvar.